In Blog

Miercuri, 27 septembrie, Trend a lansat The Bucket, un nou program de invatare experientiala marca proprie.

The Bucket este o experienta care te invita sa treci de limita imposibilului si sa creezi cea mai frumoasa gradina, in cel mai intins desert al lumii.

De la planificare la realizarea propriu-zisa, ai ocazia sa gestionezi resurse valoroase, sa confrunti presiunea timpului si sa faci fata provocarilor care nu vor inceta sa apara, toate acestea pentru ca viziunea ta sa devina realitate. Practic, realizarea gradinii de vis este in mainile tale.

Experienta este un profesor puternic. In situatiile concrete de la locul de munca poate fi uneori extrem de costisitor sa inveti din greseli. Pornind de la exemple din lumea reala, participantii fac paralela cu ce li se intampla acum si ce li se intampla zi de zi. Astfel pot identifica anumite schimbari de comportament care pot duce la cresterea performantei si este generata dorinta de a initia aceste schimbari. In cadrul unui program de invatare, aceasta valoroasa metoda de invatare implica mult mai putine riscuri.

In The Bucket inveti despre cum sa-ti folosesti sau cenzurezi creativitatea in elaborarea planului, despre cum poti ajunge sa-ti umpli timpul cu activitati care conteaza cu adevarat si despre cum sa-ti dezvolti capacitatea de a te bucura de obtinerea rezultatelor.

The Bucket este o provocare pe care o accepti.