ORGANISATIONAL CULTURE

Care este diferența dintre valorile aspiraționale și cele trăite în mod real în organizația voastră? Dincolo de climatul actual, știți ce caracterizează cultura organizației voastre? Corespunde această cultură celei pe care v-ați dori-o pentru organizația voastră? Care este diferența? Ce pot face liderii pentru a reduce această diferență? Ce este nevoie să facă membrii echipei diferit? Programele de schimbare culturală Trend ghidează lideri și organizații în călătoria către o nouă cultură, constructivă.

TRAINING

Sunt cursuri personalizate care facilitează descoperirea și exersarea comportamentelor cheie prin care se manifestă valorile companiei. Aceste programe construite special pentru fiecare organizație client  și folosesc mixul de metodologie specific Trend, combinând învățarea experiențială și analiza comportamentală.

CONSULTANTA

Serviciile noastre de consultanță în domeniul culturii de echipă pot răspunde la întrebări de tipul: Care este nivelul curent de sinergie al echipelor din organizația noastră? Cum putem recruta oameni aliniați valorilor noastre? Există o cultură constructivă la nivel de echipe și organizație în ansamblu? Trăiesc angajații în activitatea de zi cu zi valorile organizației?

COACHING

Coaching-ul creează conștientizare de sine, ajută la stimularea schimbărilor transformaționale și oferă provocare și sprijin critic. Este unul dintre cele mai eficiente instrumente care duce la dezvoltarea leadershipului individual și al organizației la un nivel profund și durabil. De la coaching executiv personalizat la construirea unei culturi de coaching în întreaga organizație, echipa noastră vă poate ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a construi un mediu în care conversațiile sunt cu adevărat orientate către oameni și performanță.

Inscrie-te

Foloseste acest formular pentru a te inscrie.