CUSTOMER SERVICE

În Customer Service noi credem în abordarea human to human. O cultură de customer sănătoasă și mindset-ul potrivit realizează această abordare.

În Customer Service noi credem în abordarea human to human. Studiul făcut anul acesta de noi în România ne confirmă ce spun instituțiile internaționale și ce simțim și noi în salile de curs, în coaching, în meeting-uri: oamenii au nevoie de soluții oferite de…alți oameni.

Ne ocupăm să echipăm echipe complete de agenți, team leaderi și manageri cu tehnicile de care au nevoie pentru a oferi aceste soluții într-o manieră autentică.

De fiecare dată însă pornim de la a ne asigura ca toți cei implicați au o cultura de customer sănătoasă și mindset-ul potrivit pentru a putea pune în practică aceste tehnici.

TRAINING

În Customer Service noi credem în abordarea human to human. Studiul făcut anul acesta de noi în România ne confirmă ce spun instituțiile internaționale și ce simțim și noi în salile de curs, în coaching, în meeting-uri: oamenii au nevoie de soluții oferite de…alți oameni. Ne ocupăm să echipăm echipe complete de agenți, team leaderi și manageri cu tehnicile de care au nevoie pentru a oferi aceste soluții într-o manieră autentică. De fiecare dată însă pornim de la a ne asigura ca toți cei implicați au o  cultura de customer sănătoasă și mindset-ul potrivit pentru a putea pune în practică aceste tehnici.

CONSULTANTA

Serviciile noastre de consultanță în relații cu clienții pot răspunde la întrebări de tipul:
Care sunt comportamentele concrete care contribuie la experiența plăcută remarcabilă a clienților atunci când intră în contact cu organizația noastră?
Sunt procesele noastre curente de relaționare cu clienții construite astfel încât să faciliteze transformarea lor în fani?

EVENIMENTE

De la evenimente restrânse dedicate echipelor de management, până la conferințe cu sute de participanți sau speech-uri, toate evenimentele pe care le livrăm vizează descoperiri individuale puternice și încurajarea unor discuții valoroase, orientate către rezultate de business, într-un mediu sigur și interactiv.

Inscrie-te

Foloseste acest formular pentru a te inscrie.