LEADERSHIP

Prin programele noastre, urmărim să dezvoltăm lideri capabili să creeze culturi constructive în organizații, singurele culturi care pot sta la baza unor performanțe sustenabile pe termen lung. Indiferent de nivelul la care se află și postura din care acționează (manager sau lider) îi propunem celui care participă la programele noastre acele comportamente și soluții care să se încadreze într-un stil constructiv.

TRAINING

Dezvolta abilitatile liderilor de a construi culturi constructive.

CONSULTANTA

Serviciile noastre de consultanță în leadership pot răspunde la întrebări de tipul:
Care este concret nivelul curent de competență al leaderilor din organizație? Unde sunt ei în călătoria personală de creștere? Leadershipul practicat acum creează viziune, angajament, motivație și o cultură constructivă? Ce avem de făcut ca să-i ajutăm pe leaderii noștri să devină inspiraționali și să crească leaderi la rândul lor?

EVENIMENTE

De la evenimente restrânse dedicate echipelor de management, până la conferințe cu sute de participanți sau speech-uri, toate evenimentele pe care le livrăm vizează descoperiri individuale puternice și încurajarea unor discuții valoroase, orientate către rezultate de business, într-un mediu sigur și interactiv.

Inscrie-te

Foloseste acest formular pentru a te inscrie.