SALES

Programele de vânzări sunt prima arie de expertiză dezvoltată de Trend. Am
început în anul 2000 cu recrutare și training și am extins intervențiile noastre
către zona de evenimente și consultanță.

Când clienții noștri își doresc o creștere a performanței în această zonă, studiem procesele, oamenii și cultura de vânzări pentru a identifica acele soluții care pot
produce o schimbare reală. Venim cu răspunsuri din diferite direcții: abilități, optimizare de procese și instrumente sau lucru la cultura de vânzări. În anul 2013,
am devenit partener Miller-Heiman pentru a le oferi clienților noștri acces la conceptele și instrumentele liderului global în performanța echipelor de vânzări.

TRAINING

Pentru orice organizatie modul in care aceasta isi construieste si executa strategia de vanzari este cheia succesului unei afaceri pe termen lung, indiferent de conditiile de piata. Lucram cu oameni si echipe pentru atingerea obiectivelor de vanzari, avand ca scop construirea un mediu de lucru placut si inspirational, dar si a unei culturi orientate spre performanta si colaborare.

CONSULTANTA

Serviciile noastre de consultanță în vânzări pot răspunde la întrebări de tipul:
Care este concret nivelul curent de competență al oamenilor de vânzări? Cultura echipei de vânzări și procesul curent de vânzare sprijină atingerea obiectivelor noastre de creștere? Ce avem de făcut ca să maximizăm performanța noastră în vânzări?

EVENIMENTE

Conferințele de vânzări organizate împreună cu TREND rămân în mintea participanților mult timp – asta ne spunea nouă un client drag și vrem să îl credem pe cuvânt. Indiferent de numărul de participanți sau de timpul alocat, noi suntem alături de tine atât în definirea programului și rezultatelor așteptate, cât și în livrarea evenimentului astfel încât să obținem impactul pe care ni-l dorim în organizație.

Inscrie-te

Foloseste acest formular pentru a te inscrie.