SELF LEADERSHIP

Există caracteristici personale care pot face diferența dintre succes și insucces, indiferent de poziția ocupată în organizație – acele caracteristici numite adesea soft skills. Ne concentrăm rar în mod conștient asupra lor, uneori poate pentru că alegem să lucrăm la abilitățile tehnice.

Prin training, consultanță și coaching, urmărim să creăm experiențe de învățare puternice care să producă o schimbare în această arie – a abilităților soft – considerate adesea de bază și personale.

TRAINING

Competențe generale, de bază, personale – există diferite moduri de a te referi la ceea ce în engleză numim soft skills. Fie că este vorba despre comunicare, creativitate, gestionarea schimbării sau alte competențe soft, ne uităm la cum se manifestă acestea în realitate și organizăm călătoria fiecărei persoane pentru a integra respectivele comportamente în practica sa curentă.

CONSULTANTA

Serviciile noastre de consultanță în domeniul soft skills pot răspunde la întrebări de tipul:
Care sunt abilitățile de care oamenii noștri au nevoie pentru a-și crește performanța? Care este nivelul actual al abilităților membrilor echipei necesare pentru a obține rezultatele dorite? Care sunt pașii potriviți pentru a clădi acel nivel de abilități care să-i facă pe membrii echipei să acționeze cu încredere, competență și eficiență?

COACHING

Coaching individual și de echipă.

Inscrie-te

Foloseste acest formular pentru a te inscrie.