TEAM CULTURE

Care este diferența dintre valorile aspiraționale și cele trăite în mod real în organizația voastră? Dincolo de climatul actual, știți ce caracterizează cultura organizației voastre? Corespunde această cultură celei pe care v-ați dori-o pentru organizația voastră? Care este diferența? Ce pot face liderii pentru a reduce această diferență? Ce este nevoie să facă membrii echipei diferit? Programele de schimbare culturală Trend ghidează lideri și organizații în călătoria către o nouă cultură, constructivă.

TRAINING

CONSULTANTA

Serviciile noastre de consultanță în domeniul culturii de echipă pot răspunde la întrebări de tipul: Care este nivelul curent de sinergie al echipelor din organizația noastră? Cum putem recruta oameni aliniați valorilor noastre? Există o cultură constructivă la nivel de echipe și organizație în ansamblu? Trăiesc angajații în activitatea de zi cu zi valorile organizației?

EVENIMENTE

Teambuilding, Team Workshop, Conferință, Speech, Facilitare și debrief, indiferent cum se numește sesiunea la care te gândești, dacă evenimentul are ca finalitate cultura de echipă, ne-ai găsit bine. Facem asta din 2000. Și în toți acești ani am învățat să punem accent deopotriva pe dinamism si implicare, cât și pe rezultatele de business pe care le urmărim. Adică ne distrăm bine de tot, dar facem și un debrief la final, indiferent dacă evenimentul este indoor sau outdoor. De la zeci de soluții cu teme existente, până la programe dezvoltate individual pentru clienții noștri, o echipă super entuziastă abia așteaptă să îți facă următorul eveniment memorabil.

Inscrie-te

Foloseste acest formular pentru a te inscrie.